Bloemwerk Wijnfestival Middachten geschonken aan twee bejaardentehuizen 

Foto: Marjanne Eikelboom

VELP/RHEDEN/DE STEEG – In opdracht voor ‘Stichting Deel en Geef Door’ maakten studenten van Aeres Velp groot bloemwerk, boeketten, tafelwerk en corsages voor het Wijnfestival van 22 september op het prachtige terrein van Kasteel Middachten. Wat een gaaf evenement om aan te kleden!

De studenten van Aeres MBO Velp kregen deze opdracht in juli en hebben het allemaal samen met hun projectinstructeur Annemieke Schoenmakers uitgedacht, ingekocht, op de dag zelf gemaakt en op het feestterrein een mooie plek gegeven. Zelf waren ze er ook hartstikke trots op!

Na de veiling maakte de voorzitter van de stichting, Paul de Lange, bekend dat het bloemwerk geschonken zou worden aan Rhederhof in Rheden en De Biesdel in Velp. Medewerker(st)ers van Aeres Velp hebben dit afgelopen maandag, afgeleverd bij de twee bejaardentehuizen. De bewoners poseerden direct al vol enthousiasme bij de kleurrijke stukken! ‘Een mooi initiatief om evenementenbloemwerk een tweede leven te geven. De bewoon(st)ers die we spraken in de beide huizen zeiden echt zo blij en vrolijk te worden van bloemen. Mooi dat de Stichting Deel en Geef Door, naast de twee grote doelen van de veiling, nog een extra goed doel blij kon maken’, aldus Marjanne Eikelboom, communicatiemedewerker van Aeres Velp.

Bejaardenhuis de Biesdel Velp - Marjanne Eikelboom

Bejaardenhuis de Biesdel Velp

studenten bevestigen bloemwerk aan het frame op het terrein van Kasteel Middachten in De Steeg - Marjanne Eikelboom

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen