Kinderkledingbeurs in De Steeg met najaars- en winterkleding

DE STEEG – Op een gezellige woensdagmiddag, namelijk 4 oktober, vond er weer een uitnodigende tweedehands kinderkledingbeurs plaats. Deze keer stond de beurs in het teken van najaars- en winterkleding. De locatie was het Parkhuis, dat zich bevindt tegenover de Lappendekenschool aan de Parkweg in De Steeg.

Deze kinderkledingbeurs bood kleding aan vanaf maat 74, wat een uitgelezen kans bood om voor een bescheiden prijsje een trendy outfit te bemachtigen voor je zoon of dochter. Bovendien was er een assortiment aan speelgoed en kinderboeken beschikbaar, wellicht alvast handig met het oog op de aankomende feestelijke decembermaand. De beurs was geopend van 13.00 tot 15.30 uur, en bood een prettige gelegenheid om je te laten inspireren door het aanbod.

Voor degenen die deze keer niet konden deelnemen, is er goed nieuws: de volgende kinderkledingbeurs staat al gepland voor woensdag 3 april 2024. Voor meer informatie kun je contact opnemen via [email protected]. Het belooft opnieuw een mooie gelegenheid te worden om voordelig en duurzaam te winkelen en wellicht enkele schatten te ontdekken voor de kleintjes in je leven.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen