Ontmoet de tijdreiziger Didés Elspa Révellas en zijn tijdmachine in Ellecom

Foto: Historisch Centrum Gelderland

ELLECOM – Zondag 15 oktober bent u van harte welkom in de Turnhal. Een verslaggever van een wetenschappelijk blad probeert zondag contact te leggen met de tijdreiziger Didés Elspa Révellas om er achter te komen waarom deze persoon, juist nu de gemeente Rheden die 450 jaar bestaat, hier is geland met zijn tijdreiscapsule.

Wat heeft deze Didés voor ons, in de toekomst, gezien en wat kan en wil hij vertellen?

En voor de nieuwsgierigen én de toekomstige wetenschappers onder ons zal er contact gezocht worden met de tijdreiziger Didés en als dat lukt, dan mag u een kijkje nemen in zijn tijdmachine.

Het wordt een bijzondere middag waarbij de deuren van de Turnhal om 12.00 uur open gaan voor publiek en de entree is gratis. Nu is uw kans om een kijkje te nemen in de tijdreiscapsule welke in een weiland in Ellecom is geland. U mag ook foto’s maken van het bijzondere interieur. Ook voor kinderen kan het heel leerzaam zijn. En misschien wil iemand een handtekening van deze illustere figuur. Het kan allemaal.

Er zal ook een gemeente Rheden Volkslied geboren worden. Dat alles mag uit volle borst meegezonden worden. En er is een bijzondere tentoonstelling opgebouwd. Het beloofd een spannende middag te worden.

Lees meer:

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Dossier: 450 jaar Rheden
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen