Concert No Strings Attached in de kerk van Rozendaal

Foto: No Strings Attached

ROZENDAAL – Op zondag 29 oktober 2023, organiseert de Stichting Vrienden van de Kerk van Rozendaal een concert met No Strings Attached in de kerk van Rozendaal, aanvang 15.00 uur. No Strings Attached bestaat uit 3 muzikanten, te weten: Marleen Schuuring op hobo Elodia Climent op dwarsfluit en James Aylward op fagot.

Marleen Schuuring studeerde hobo aan het conservatorium van Amsterdam, maar de vooropleiding volgde ze bij de wereldberoemde hoboïst Han de Vries. Ook heeft ze jarenlang les gehad van de solohoboïst van het koninklijk Concertgebouworkest Jan Spronk. Ze speelt bij vele orkesten en is een groot talent.

Elodia Climent komt oorspronkelijk uit Spanje. Toen zij 6 jaar oud was, wist ze het al; “ik ga dwarsfluit spelen”. Ze studeerde aan het conservatorium in Den Haag en in 2009 rondde ze haar Masters af. Ze treedt regelmatig op met toporkesten in Nederland en is actief met kamermuziek. Daarnaast studeert Elodia rechten.

James Aylward is geboren in Australië en speelt vanaf zijn 13de fagot. In 1999 speelde hij voor het eerst in Amsterdam met een orkest en voelde daar toen de ontdekkingskracht van het culturele leven. In 2004 begon hij ook in Amsterdam aan zijn master. Daarna speelde hij veel in symfonische orkesten en ontdekte de liefde voor kamermuziek.

Het trio voelt zich met dit programma thuis. Ze spelen hun ‘signature’ stuk (concerto van Vivaldi) en ze spelen stukken van een vrouwelijke componiste (Beyer), een Spaans pratende componist (Orrego-Salas) en een Nederlandse componist (Röntgen). Daarnaast laten ze uitzonderlijk een solo stuk horen. Alles komt bijeen in de magische sfeer dat een concert biedt. Zij spelen voor u muziek van  Vivaldi, Beyer, Tchrepnin, Salas en Röntgen. Het concert wordt gehouden in de Kerk, Kerklaan 15 te Rozendaal en begint om 15.00 uur. De kerk gaat open om 14.30 uur. Na afloop is er een ‘meet & greet’ met de musici onder het genot van een drankje (inbegrepen bij de entree).

De entreeprijs voor de concerten is: € 17,- per persoon, voor Vrienden € 15,-. Gelrepas- en studentenkaarthouders € 5,-. Kinderen onder de 10 jaar gratis. De kaarten voor de concerten zijn verkrijgbaar in de kerk voor aanvang van het concert. U kunt ook reserveren via email: [email protected]. Verdere informatie: https://www.dekerkvanrozendaal.nl/stichtingvrienden.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen