Koersballen wekelijks in Dorpshuis Willem De Zwijger Rheden

Foto: Koersbal Dorpshuis Rheden

RHEDEN – Iedere donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur komt er een gezellige groep van mannen en vrouwen bij elkaar in het Dorpshuis Rheden om samen te koersballen. Koersbal kun je het beste vergelijken met Jeu de boule met het grote verschil dat het met een ovale bal en binnen gespeeld wordt.

Dat je fit blijft met koersbal blijkt wel uit het gegeven dat de oudste deelnemer eind 90 is. De jongste deelnemer is 67 jaar. Je blijft goed in beweging doordat je ietsjes door de knieën gaat bij het gooien van de bal en deze daarna ook weer moet oppakken.

Wilt u een keertje komen kijken en voor proef meedoen? Dat kan altijd.

“We vinden het fijn als er meer enthousiaste deelnemers blijvend bij ons gezellig groepje komen aansluiten, zoals één van de leden zegt, dit is beter dan alleen thuis zitten!”

Lidmaatschap kost slechts 5 euro per maand. Daarnaast wordt er om 15.00 uur nog koffie of thee gedronken. Dit kost 1 euro per consumptie en als er iemand jarig is wordt er op wat lekkers getrakteerd! Voor meer informatie kunt u bellen met 06 21 22 4071.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen