Danstheater LethDansant danst op 21 oktober de Familievoorstelling De Indische waterlelies

Foto: LethDansant

ARNHEM – Danstheater LethDansant danst op 21 oktober tijdens het Sprookjesfestival de première van ‘De Indische waterlelies’. Choreograaf Steffie van Leth heeft dit betoverende sprookje getransformeerd in een mooie, grappige en spannende familievoorstelling voor jong en oud.

Deze familievoorstelling vindt plaats in Theater Het Hof Arnhem. De choreografie is door Steffie van Leth en de muziek is van Tchaikovsky.

Het verhaal

Ergens in de jungle ligt een mooie vijver waar bij volle maan de maangodin met haar sterren naar beneden komt om op de vijver te dansen. En dat is nog niet alles. Elke nacht verschijnt er een eenzame tovenaar die met zijn bijzondere gezang iedereen betovert die hem hoort. Gelukkig heeft de maangodin toverkrachten zodat de tovenaar haar en de sterren niet kan vangen.
Op een nacht, wanneer het bijna dag wordt en de maan langzaam verdwijnt, vertrekken de maangodin en de sterren weer naar de hemel. Maar drie ondeugende sterren gaan stiekem terug omdat ze zo graag door willen gaan met dansen op de vijver. En dan verschijnt de tovenaar. Hij tilt zijn armen op en begint te zingen met zijn betoverende stem en wat er dan gebeurt …

Praktische informatie

  • Danstheater LethDansant speelt de familievoorstelling (vanaf vier jaar) ‘De Indische waterlelies’ op zaterdag 21 oktober om 11.00 en 13.30 uur.
  • De voorstelling duurt 60 minuten en vindt plaats in Theater Het Hof, Boekhorstenstraat 58, 6828 DV Arnhem.
  • De kosten zijn voor volwassenen: €10,-; voor kinderen tot en met twaalf jaar: €7,50.
  • Reserveren via Theater Het Hof.
  • Deze voorstelling is mede mogelijk gemaakt met subsidie van de gemeente Arnhem.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen