Open Coffee Velp donderdag 9 november 2023

Foto: Open Coffee Velp

VELP – Op donderdag 9 november kunnen zzp’ers, freelancers, ondernemers, studenten én mensen die plannen hebben ‘iets’ voor zichzelf te beginnen, weer werken aan hun netwerk.

Tussen 10.00 en 12.00 uur bent u van harte welkom op de nieuwe stek in het hoofdgebouw van het Astrum College aan de Gruttostraat 10, 6883 CE in Velp.

Het Ondernemershuis (in het Astrum College) is voortaan op donderdag (behalve in schoolvakanties) tussen 9.00 en 17.00 uur exclusief gereserveerd voor allerlei activiteiten zoals inspiratie halen en brengen, gastsprekers, vergaderruimte of gewoon als werkplek. Open Coffee Velp is daar één onderdeel van, maar er is meer mogelijk. Dus wil je een zakelijke afspraak maken, wil je even rustig kunnen werken, wil je andere ondernemers, docenten of studenten met ondernemersplannen ontmoeten, het kan hier allemaal.

De koffie is gratis, de opgeschuimde melk wordt, exclusief voor Open Coffee Velp, aangeboden door Henk-Paul Hegeman. Tegen betaling zijn er ook versnaperingen of lunchmogelijkheden.

Kortom: dit is the place to be als het om laagdrempelig netwerken gaat. Er is voldoende parkeerruimte bij de ingang van het Biljoenbad of aan de achterzijde van de sporthal bij het Titus Brandsma College. Aanmelden is niet verplicht maar kan via [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen