Humanitas zoekt vrijwilligers die mensen willen helpen bij hun administratie en financiën

Foto: Humanitas

VRIJWILLIGERS GEZOCHT – Ben jij degene die thuis de administratie doet? Heb jij een goed zicht op de inkomsten en uitgaven? Ben jij goed in anderen coachen? Dan zoeken wij jou!

Veel mensen hebben het moeilijk met de huidige inflatie. Dat geeft stress. Vaak is er nog wel winst te behalen. Wordt er gebruik gemaakt van alle regelingen? Kan er nog ergens bezuinigd worden? Een goed budgetplan helpt ook.

Bij Humanitas Thuisadministratie merken we dat er veel vragen binnenkomen. En we hebben te weinig vrijwilligers. Ons doel is dat mensen hun administratie en financiën weer op orde krijgen. En dat ze daarna weer zelf verder kunnen.

De ondersteuning is tijdelijk

Wat ga je doen? Je komt wekelijks bij de mensen thuis. Je leest samen de post en handelt deze samen af. Je maakt een budgetplan. En je ondersteunt mensen om met dit budgetplan te werken. De ondersteuning duurt vaak een half jaar tot een jaar. Het kost je ongeveer 2 uur per week. De vrijwilligers worden getraind en gecoacht. We hebben terugkombijeenkomsten voor kennisoverdracht. Je staat er niet alleen voor.

Ben je geïnteresseerd? En wil jij meer weten? Bel of mail met de coördinator Gea Bouwers – 06 – 2393 3004 – [email protected]

Namens: Humanitas Thuisadministratie

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen