Repair Café Dieren 9 december 2023

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Op zaterdag 9 december 2023, is het laatste Repair Café Dieren van dit jaar in de Oase. U heeft de mogelijkheid om kapotte spullen nieuw leven in te blazen en kennis te maken met de medewerkers van het Repair Café.

Repair Café Dieren richt zich op het verminderen van afval en het bevorderen van duurzaamheid door reparaties voor iedereen mogelijk te maken. Deskundige vrijwilligers staan klaar om te helpen bij het herstellen van kleding, elektronica, huishoudelijke apparaten en meer.

Het evenement is gratis, maar donaties zijn welkom om de toekomstige Repair Cafés mogelijk te maken.

  • Datum: 9 december 2023
  • Tijd: 14:00 – 16:00 uur
  • Locatie: Buurtcentrum de Oase, Ericaplein 1, Dieren

Contact: Voor vragen en meer informatie kunt u contact opnemen met het Repair Café via e-mail: [email protected].

Let op: Donderdagavond 28 december is er geen Repair Café Dieren! Volgend jaar zijn ze iedere 2e zaterdagmiddag en iedere 4e donderdagavond van de maand weer geopend. Ze nodigen u van harte uit om deel te nemen aan dit laatste Repair Café Dieren van het jaar.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen