Tot en met 7 januari voordelig reizen met het OV

Foto: Breng

In december 2023 tot en met 7 januari 2024 reizen inwoners van Gelderland, Flevoland en Overijssel extra voordelig met de bus en regionale trein. Ervaar het OV biedt tijdens de actie ‘December Deals’ dagkaarten met flinke korting aan.

In december zijn er online verschillende dagkaarten verkrijgbaar. Een dagkaart voor de bus kost dan maar € 7,- en een dagkaart voor de bus en regionale trein € 12,-. Kinderen reizen voor € 1,25 mee.

Actievoorwaarden

De e-tickets zijn geldig in de bus en/of regionale trein in Flevoland (m.u.v. het stadsvervoer in Almere en Lelystad), Gelderland en Overijssel. De actie is niet geldig in NS-treinen. Met het e-ticket reis je maandag t/m vrijdag na 09.00 uur en in het weekend de gehele dag. Kijk voor het bestellen en alle actievoorwaarden op ervaarhetov.nl/decemberdeals.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen