Muziek maken …. je bent altijd jong genoeg bij DHO

Foto:

DIEREN – Voor iedereen die wellicht interesse heeft om een instrument te (leren) bespelen, organiseert het Dierens Harmonie Orkest op vrijdagavond 15 december een inloopavond.

Probeer diverse blaasinstrumenten- en melodische slagwerkinstrumenten uit en laat je informeren over de mogelijkheden. Samen muziek maken geeft plezier, verbindt, ontspant en houdt je hoofd fit. Muziek is de ultieme sportschool voor je hersenen. En het leuke is, je bent altijd jong genoeg om het te leren!

De inloop begint om 18:30 uur in de Oase, Ericaplein 1 te Dieren en duurt tot ongeveer tot 20:00 uur. Kun je vrijdagavond niet dan kan op een later tijdstip een afspraak worden gemaakt via de secretaris van DHO: [email protected] www.dhodieren.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen