Prachtig Kerstconcert van het Rhedens Fanfare Corps in de Dorpskerk

RHEDEN – Op zondag 17 december gaf het “Rhedens Fanfare Corps” een prachtig Kerstconcert in de sfeervolle ambiance van de Dorpskerk in Rheden.

Voorzitter Anne Bruger mocht de zeer talrijk aanwezigen verwelkomen op het traditionele Kerstconcert dat samen met de Dorpskerk werd georganiseerd.

De Fanfare bracht onder leiding van Harry van Bruggen vol enthousiasme een aantal prachtige nummers, waaronder de meezingers, “Komt allen tezamen” en “Hoor de engelen zingen d’eer”. Daarna bracht Janny Bruger een prachtig en zeer toepasselijk Kerstverhaal dat bij het publiek goed in de smaak viel. Daarop was het de beurt aan Kees van den Haak die naast het samenspelen met de Fanfare ook een aantal solonummers speelde op het kerkorgel.

De Fanfare nam het weer over met toepasselijke nummers en de meezinger “Ere zij God”. Na de afsluitende woorden van de voorzitter speelde men als toegift het swingende “Jingle Bells” dat ook op applaus van het publiek kon rekenen.

Daarna kon men nog even napraten onder het genot van een heerlijk kopje koffie aangeboden door de Dorpskerk. Samen kan men terugkijken op een mooie muzikale middag en een fijne samenwerking!

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen