Uitnacht Arnhem 2024 in de gehele stad én in Rozet

Foto: Uitnacht Arnhem

REGIO – De zesde editie van de Arnhemse Uitnacht vindt plaats op vrijdag 26 januari. Die brengt cultuur die Arnhem te bieden heeft naar een groot publiek van liefhebbers en mensen die nog niet zo bekend zijn met de kunsten.

In de gehele stad én in Rozet.

De hele avond en nacht

Tijdens de Uitnacht kan je bij vele locaties in de binnenstad beleven wat Arnhem te bieden heeft op cultureel gebied. Het programma van de Uitnacht bestaat uit exposities, workshops, voorstellingen, rondleidingen, lezingen en andere ontmoetingen. Het evenement vindt de hele avond en nacht plaats en is gratis toegankelijk.

Rozet

Ook Rozet biedt dit jaar weer een podium voor cultureel en kunstzinnig talent, met een piekfijn programma waar diverse kunstdisciplines aan bod komen. Van dans tot voordracht en van theater tot muziek. Een dwarsdoorsnede van diverse genres.
De Uitnacht in Rozet vindt plaats door het hele gebouw, van de entreehal tot aan de bovenste verdieping. Een doorlopend programma met korte tijdblokken waarin het publiek kan hoppen tussen de verschillende optredens en voorstellingen.

Kleine greep uit Rozet’s uitgebreide programma

Nederlandstalige poëziepop van Boter Bij De Vis, de Perziche verhalenblues van Hamid Reza Behzadian, spoken word door Moni Zwitserloot, de absurde stand-up comedy van Britt van Tooren, zwoele soul en hiphop van Cataleya, de winnaars Kunstbende Gelderland die zich presenteren en de dansvoorstelling The Moving Ground door Mireia Varón Gallofré en Mariona Vinyes Ràfols.
Daarnaast kan je je cultuurhonger nog stillen met korte films en prachtige verhalen uit alle windstreken, een duik nemen in het verleden bij de ArcheoHotspot of vast een kleine sneak preview meepakken in de 025 Fashion Lounge. En uiteraard zorgen onze DJ’s op verschillende verdiepingen ervoor dat er flink gedanst kan worden.

Programma Rozet

Ze trappen het programma in Rozet af om 19.30 uur met een supertof concert van quatre-mains duo Rabbit & Haas en ze gaan door tot 23.45 uur. Het complete programma van de Uitnacht is hier te vinden. Ze zien je graag op vrijdag 26 januari, tot dan!

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen