Tabletcursus Ons Raadhuis

Foto: tribehut via Foter.com - CC BY-SA

VELP – Op woensdag 24 januari om 10.30 uur start de achtdelige Tabletcursus van Ons Raadhuis. Dat is een korte cursus van acht bijeenkomsten speciaal voor mensen die nog steeds niet goed op gang zijn gekomen op een tablet en dat wel willen. Of die te weinig zelfvertrouwen hebben zodat ze niet durven te proberen.

Maximaal zes deelnemers krijgen tot en met woensdag 13 maart wekelijks van 10.30 tot 12.00 uur les in het gebruik van de tablet. Je leert functies als mailen, foto’s bewaren en bekijken, Facebook gebruiken, beeldbellen en spelletjes-apps downloaden en spelen.

De lessen worden gegeven door Margrot van der Horst, eigenaar van ICT-Visie in de Emmastraat. Margrot is een crack als het gaat om lesgeven aan groepen in computer-, laptop en tabletgebruik. Haar lessen zijn gezellig en fouten zijn welkom want dan leer je tenminste.

De kosten per keer bedragen voor leden 3,80 euro, niet-leden 5,10 euro en 1 euro voor de koffie en koekjes. Heb je interesse of wil je meer weten? Bel naar Ons Raadhuis via 026-8449140. Email naar [email protected] of kom naar Ons Raadhuis, Nieuwstraat 1 6881 SK Velp.

Kijk voor meer informatie ook op: www.onsraadhuis.com.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen