Veel inwoners ontvangen de gratis weekkrant De Regiobode niet

Foto:

RHEDEN/ROZENDAAL – Het team van de Regiobode werkt wekelijks hard om een informatieve papieren weekkrant te maken, gratis voor inwoners van gemeenten Rheden en Rozendaal. Echter, ontvangen veel mensen de lokale krant niet in de bus doordat de bezorging steeds lastiger rond te krijgen is.

Diverse journalisten en redacteuren schrijven gedurende de week de artikelen, terwijl fotografen op pad gaan en lokale ondernemers en gemeente adverteren in de krant om gezien te worden en hun boodschap onder de aandacht te brengen. Op maandagochtend wordt alles samengevoegd en gaan de pagina’s naar de drukker. Die levert op zijn beurt stapels met Regiobodes af bij All-Inn Verspreidingen in Twello, die ze vervolgens in stapeltjes naar bezorgers in de dorpen brengt. Dinsdagavond, uiterlijk woensdag, zou de nieuwe krant dan bij de lezers op de mat moeten vallen.

Helaas wordt het voor All In steeds lastiger om bezorgers te vinden die op dinsdag of woensdag op pad willen om de krant rond te brengen. Veel trouwe lezers zijn in de gelegenheid de krant op te halen op de afhaalpunten bij bibliotheken, supermarkten of dorpshuizen, maar ook daar zijn ze vaak lastig verkrijgbaar.

Wie helpt de Regiobode verspreiden, zodat iedereen die dat wil de papieren krant kan lezen?

Scholieren die iets willen bijverdienen, gepensioneerden die het leuk vinden een rondje door de wijk te lopen, en alles en iedereen daar tussenin is welkom. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij All-Inn, 0571-274137 of verspreidingen.nl.

Geen krant ontvangen?

Inwoners die de krant niet ontvangen kunnen dat melden via het klachtenformulier

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen