Repair Café Dieren: een plek om spullen een tweede leven te geven

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Heeft u een kapotte broodrooster, een gescheurde trui of een fiets met een lekke fietsband? Gooi ze niet weg, maar breng ze naar het Repair Café Dieren. Daar kunt u samen met deskundige vrijwilligers uw spullen repareren. Zo bespaart u geld, leert u iets nieuws en draagt u bij aan een duurzamere samenleving.

Het Repair Café vindt elke tweede zaterdagmiddag en elke vierde donderdagavond van de maand plaats in De Oase, Ericaplein 1 in Dieren. U kunt er terecht voor allerlei reparaties, van elektrische apparaten tot kleding, van fietsen tot speelgoed. Het enige wat u hoeft mee te nemen zijn uw kapotte spullen en een goed humeur.

Het Repair Café is niet alleen een praktische dienst, maar ook een gezellige gebeurtenis. U kunt er andere mensen ontmoeten, een kopje koffie drinken en ervaringen uitwisselen. Het Repair Café wil laten zien dat repareren leuk en niet moeilijk is, en dat het beter is voor het milieu dan weggooien.

De volgende editie van het Repair Café Dieren is op donderdag 25 januari, van 19.00 tot 21.00 uur. U bent van harte welkom om langs te komen met uw kapotte spullen, of om gewoon een kijkje te nemen. Voor meer informatie kunt u de Facebook-pagina van het Repair Café Dieren volgen.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen