Gratis kinderactiviteiten in de voorjaarsvakantie in gemeente Rheden

feb 11 , 4:45 Nieuws
kat schmink 2953802 1280 1
GEMEENTE RHEDEN - Voor de voorjaarsvakantie 2024 is er opnieuw een uitgebreid aanbod van gratis en originele kinderactiviteiten! Voor alle kinderen jonger dan 8 jaar die houden van theater, dieren, en zich graag laten schminken naar hun lievelingsdier, is het Dierencarnaval in het Dorpshuis Rheden de ideale plek.
Daarnaast kunnen culinaire talenten tussen 8- 12 jaar hun kook- en bakvaardigheden laten zien tijdens de Valentijns high tea op14 februariin Buurthuis De Poort inVelp. Voor energieke kinderen van alle leeftijden die van een sportieve uitdaging houden, kunnen14 februariin de middag naar de carnavals-instuif in de Theothorne inDierenof15 februarilasergamen in de Hangmat inRheden.
Al twee jaar lang bundelen Sport in Rheden, Incluzio Rheden, en de Zoomerij bibliotheek x cultuur (de nieuwe naam van de Bibliotheek Veluwezoom en Cultuurbedrijf RIQQ, die sinds 1 januari 2024 gefuseerd zijn) hun krachten om tijdens elke vakantie gratis sportieve en culturele activiteiten aan te bieden waar alle kinderen aan kunnen deelnemen. Of ze nu nieuwe vrienden willen ontmoeten of onverwachte talenten willen ontdekken, deze vakantieactiviteiten beloven nieuwe verrassende ervaringen.

Hoe kun je meedoen?

Alle informatie en opgeven kan via de website Rheden Ontdekt
, www.rhedenontdekt.nl, onder het kopje 'vakantieactiviteiten'. Nodig gerust je vriendjes en vriendinnetjes uit om samen deel te nemen aan deze vakantieactiviteiten. Wacht niet te lang met inschrijven
, want voor sommige activiteiten is het aantal beschikbare plekken beperkt! Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ilse Paulus via [email protected] of bel naar 06-44 29 41 85.

"Samen maken we de voorjaarsvakantie onvergetelijk voor alle kinderen uit de gemeente Rheden"

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.