Frühshoppen bij Cv. De Narrenkap

Op maandag 12 februari organiseerde carnavalsvereniging De Narrenkap voor het eerst het frühshoppen in hun feestburcht, het Narrenhuus. Het evenement bleek meteen een groot succes, met bijna 600 bevriende carnavalisten die Cv. De Narrenkap bezochten. Bussen vol met carnavalsverenigingen reden af en aan.

Vanaf 12.00 uur waren alle gasten van harte welkom in het Narrenhuus, waar ze werden verwelkomd met een Jägermeister door Prins Lex de 1e en zijn Prinses Gaby de 1e als dank voor hun komst.

Daarna dompelden ze zich onder in het feestgedruis met muziek van de Getapte Gasten, uiteraard vergezeld van hapjes en veel drank. Ook waren er verschillende optredens, waaronder zanger Delano Scheffer, en kwamen er twee dweilorkesten langs om de feestvreugde te vergroten. Soms was het zo druk dat een deel van de feestvierders zich buiten moest vermaken.

Om 17.00 uur werd het frühshoppen afgesloten en kon de vereniging terugkijken op een zeer geslaagd feest.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen