Tijd voor Avontuur: Open Dag Scouting Pegasus Velp

14 feb , 13:19 Nieuws
vuur 1
VELP - Op 17 februari houdt Scouting Pegasus een Open Dag! De dag bestaat uit 2 delen: van 10.00 uur tot 16.00 uur zijn er leuke activiteiten om aan mee te doen, en vanaf 14.00 uur wordt het clubhuis omgetoverd tot filmzaal.

Open Dag

Scouting is er voor alle jeugd tussen de 5 en 23 jaar. Tijdens deze Open Dag is dan ook iedereen van harte welkom! Vanaf 10.00 uur zijn ze geopend en kun je supertoffe dingen komen doen. Wat dacht je van lekker vuurtje stoken, pijl en boog maken, je eigen lekkers op het vuur maken en nog veel meer. Omdat zij begrijpen dat de wat oudere kinderen soms liever willen uitslapen, hebben zij in de middag een filmmiddag georganiseerd. De film start om 14.00 uur. Hier hoort natuurlijk iets lekkers en wat te drinken bij: daar zorgen zij voor! Voor de film inclusief snack en drinken vragen zij een kleine bijdrage van €2,- p.p. Alle overige activiteiten zijn kosteloos.

Tijd voor Avontuur

Pegasus is een nog jonge Scoutingvereniging in Velp. Ze willen zich meer richten op de echte scoutingwaarden en meer doen met het buitenleven. Met de IJssel aan de ene kant en het bos op loopafstand aan de andere kant, kunnen ze aan alle kanten op avontuur. Het clubhuis biedt hen een riante plek om zich te vermaken en voor te bereiden op spannende avonturen, of gewoon even helemaal te relaxen, wanneer het buiten guur en koud is.
Naast jeugdige leden, zijn ze ook hard op zoek naar mensen die het leuk lijkt kinderen te begeleiden bij hun ontdekkingstochten.Ervaring is niet nodig, enthousiasme wel. Scouting Nederland biedt ruime mogelijkheden om je te ontwikkelen, en bij Scouting Pegasus staat ervaren staf klaar om je te begeleiden.
Ben jij zelf of je zoon of dochter, je nichtje, buurjongen of oppaskind gek op knutselen, wil nieuwe dingen leren, lekker (buiten) spelen en elke week samen op avontuur? Kom dan naar de Open Dag van Scouting Pegasus!
De Open Dag vindt plaats op het terrein van Scouting Pegasus, De Beemd 1, in Velp.
Meer weten of meedoen? Neem dan contact op met Eline de Beijer, [email protected] of 06-82019518
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.