Carnaval 2024 weer traditioneel afgesloten met het verbranden van de pop

RHEDEN – Op dinsdag 13 februari beëindigde Cv. De Heiknüüters het carnavalsseizoen 2023-2024 met het traditionele verbranden van de pop. Voorafgaand aan dit ritueel verzamelden alle carnavalsleden zich in Partycentrum Ons Huis om afscheid te nemen van Prins Alfred de 1e en Prinses Carla de 1e.

Om 16.11 uur begon het officiële “Dweilen met de kraan open” in het Café waar leden zichzelf een glas Apfelkorn konden inschenken met een potlepel, terwijl er aan de bar natuurlijk ook bier of fris geschonken werd. Er werd volop gelachen, gedanst en meegezongen op de carnavalsmuziek.

Om 17.00 uur was het tijd voor een emotioneel moment, waarbij Vice-President Joost Elbers het Prinsenpaar bedankte voor hun toewijding, harde werk en uitstekend leiderschap binnen de vereniging. “We zullen jullie missen. Speciaal voor jullie hebben we een afscheidslied gemaakt dat we nu ten gehore gaan brengen.” Om 18.00 uur stak het Prinsenpaar de pop aan op het terras, waarmee het carnavalsseizoen officieel ten einde kwam.

Cv. De Heiknüüters kijkt terug op een zeer geslaagd carnavalsjaar, waarbij gelukkig geen beperkende maatregelen vanwege corona van toepassing waren.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen