Veel belangstelling bij show van de Modelspoorclub Veluwezoom

DIEREN – Veel belangstelling bij de opening op zaterdag 17 februari van de show van het jaar van Modelspoorclub Veluwezoom (MSCV), waar men de grote Zwitserse baan in bedrijf kon zien met veel Zwitserse treinen (schaal 1:87). Deze is ook nog te bezoeken op zondag 18 februari. Dit keer op een nieuwe locatie in de zalen van Theothorne aan het Callunaplein.

Vanaf de opening om 10.00 uur stroomden de treinliefhebbers en/of hobbyisten de zaal binnen, voornamelijk mannen met hun (klein)kinderen. Ze vergaapten zich aan al het moois wat de MSCV club had opgesteld, met name de grote Zwitserse baan die volop in bedrijf was. De leden hadden de afgelopen jaren hard aan deze baan gewerkt en nog veel meer detail aangebracht. Door de grote zaal op deze locatie kwam alles nog mooier in zicht.

Daarnaast waren er ook nog vijf mooie banen aanwezig van andere clubs van enthousiaste modelspoorhobbyisten.

Speciaal voor jonge(re) kinderen was de zogenaamde C-Trak baan opgesteld: op deze baan konden zij naar hartenlust zelf met treinen rijden. Er waren verder een aantal verkopers van modelspoorartikelen aanwezig. Er was een tafel waar de treinbouwers diverse huisjes of stations in elkaar aan het lijmen waren, maar waar men ook voor advies terecht kon.

Gegevens over de show:

  • Locatie: Cultureel Centrum Theothorne, Callunaplein 77, Dieren.
  • De openingstijden waren zaterdag 17 februari 2024 van 10.00 tot 17.00 uur en zondag 18 februari 2024 nog te bezoeken van 10.00 tot 16.00 uur.
  • Toegangsprijs: kinderen tot 12 jaar gratis, onder begeleiding van een volwassene. Vanaf 12 jaar entree € 5,-.
  • Voor meer informatie, kijk op: https://www.mscv.nl/

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen