Start nieuwe lotgenotengroep voor mantelzorgers en naasten van mensen met NAH

Foto: Nah-Trefpunt Velp

VELP – NAH-Trefpunt Velp gaat onder auspiciën van de patiëntenvereniging Hersenletsel.nl een nieuwe lotgenotengroep opstarten voor mantelzorgers en naasten van mensen met NAH (Niet Aangeboren Hersenletsel).

In een lotgenotengroep ontmoet je mensen die net als jij iemand ondersteunen met NAH. Dat is vaak moeilijk, en waar kan je dan terecht om even je hart te luchten? Je wilt je eigen netwerk niet altijd belasten en een professional is dan weer teveel. Met lotgenoten krijg je herkenning van jouw situatie, deel je tips en leer je van elkaar. Je hebt aan een half woord genoeg.

Met lotgenoten kan je sparren: hoe ga ik dit doen? Kan je lachen om een ander en om jezelf en soms mag je huilen (omdat het even te veel is).

De eerste kennismakingsbijeenkomst is op dinsdagavond 28 maart van 20.00 uur tot 21.30 uur. Graag van te voren aanmelden.
Dit kan via mailadres: [email protected]

  • Locatie: Buurthuis De Poort, Heeckerensstraat 201, 6882 DA Velp(Gld)
  • Kosten: Voor leden is het eerste kopje koffie of thee gratis, voor niet leden is het €1.50.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen