Festival Muziek aan Huis+ in Velp en Rozendaal

Foto: rheden.nieuws.nl

VELP/ROZENDAAL – Dorpsgenoten kunnen op zondagmiddag 14 april 2024 genieten van optredens door enthousiaste muzikanten en podiumkunstenaars op allerlei bijzondere locaties.

34 particulieren en instellingen stellen hun huiskamers of andere ruimtes beschikbaar

De locaties zijn weer heel verschillend. Er zijn optredens in kleine en grote huiskamers en in tuinen, maar ook in het Lorentzhuis en De Biesdel, de Kerk van  Rozendaal, de Tuin van Sjef en bij de Oekraïense dorpsgenoten aan de Vijverlaan. Het waaiert zelfs uit naar de randen van Velp: naar het Koetshuis van Kasteel Biljoen, het voormalige openluchtzwembad Beekhuizen en in een koeienstal van melkveebedrijf De Elzenhof aan de Zutphensestraatweg.

Muziek aan huis 2022
Muziek aan huis 2022

Muziek aan Huis+ is een festival voor en door dorpsgenoten

Doel is om via muziek en andere podiumkunsten onderlinge ontmoetingen tussen inwoners van Velp en Rozendaal te bevorderen. Allerlei genres komen aan bod: van klassiek tot pop, van luisterliedjes tot jazz, van solo-optredens tot bands. Behalve voor muziek is er ook ruimte voor het gesproken woord zoals theater, poëzie en verhalen, al dan niet gecombineerd met muziek. Vandaar het plus-tekentje achter de naam.

Muziek aan huis 2022

Iedereen is welkom

Alles gaat in principe met gesloten beurzen, want iedereen moet van de optredens kunnen genieten zonder financiële drempels. Opa’s en oma’s, kinderen en kleinkinderen, buren en familie, jong en oud, mobiel en minder mobiel, bezoekers uit de regio, iedereen is welkom.

Eigen programma samenstellen
Ieder optreden duurt ongeveer een half uur. Het publiek kan naar eigen zin en smaak een programma samenstellen en van optreden naar optreden wandelen of fietsen. Het totale programma staat in de festivalkrant, die bij boekhandel Jansen & De Feijter en op andere plaatsen opgehaald kan worden. Het volledige programma is ook te vinden op website www.mah-velprozendaal.nl.

Rolstoeltoegankelijk. In de festivalkrant en op de website staan de locaties die met een rolstoel toegankelijk zijn.

De derde editie van Muziek aan Huis+ in Velp en Rozendaal vindt plaats op zondagmiddag 14 april 2024, van 12.00 tot 17.00 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen