Gezamenlijk inloopspreekuur Dieren verhuist naar De Oase

Foto: Help-Wanted

DIEREN – Vanaf 16 april zijn politie, handhaving, Vivare en Incluzio Rheden in Dieren op een andere locatie te vinden. Ze verhuizen met hun gezamenlijk inloopspreekuur naar De Oase aan het Ericaplein.

Om de week, in de even weken, kunnen inwoners daar op dinsdag tussen 10.00 en 11.00 uur binnenlopen met vragen, goede ideeën of klachten.

Er is gekozen voor een andere locatie want het huidige Pand31 is toch wat klein, ligt minder centraal en biedt minder privacy als er behoefte is aan een een-op-een gesprek.

De samenwerkende partijen zijn blij met de nieuwe locatie en hopen dat inwoners de weg naar hen weten te vinden.

Inloopspreekuren per dorp
U bent van harte welkom voor een gesprek, een hulpvraag, goede ideeën voor uw wijk, een (zorg)vraag, het uiten van zorgen over de leefbaarheid of bijvoorbeeld een melding over duistere praktijken. Ook is er de gelegenheid om een privé gesprek te voeren in een aparte ruimte.

  • Velp: Elke woensdagmiddag van 13.00 tot 14.30 uur.
  • Dieren: Het inloopuur is tweewekelijkse op dinsdag van 10.00 tot 11.00 uur.
  • Rheden: Elke vrijdagmiddag van 13.30 uur tot 14.30 uur.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen