Workshop neuro-motief tekenen en schilderen bij de Zoomerij Dieren

Foto: Arjen Vonk

DIEREN – Zaterdagmiddag 13 april geven beeldend kunstenaars Arjen Vonk en Mirjam van der Velden een creatieve workshop neuro-motief tekenen en schilderen in de Zoomerij Dieren bibliotheek x cultuur.

Neuro-motief schilderen is een nieuwe kunstvorm, die voor iedereen toegankelijk is.

Je hebt hier geen schilder- of tekenervaring voor nodig. De kunstvorm is ontstaan uit een vorm van creatieve therapie. Het doel is dat alle kruisingen van getekende lijnen worden afgerond. Hierdoor ontstaat een organisch patroon dat lijkt op neuroverbindingen van onze hersenen. Deze vorm van schilderen kan een leuke, ontspannende en inspirerende bezigheid zijn, die een enorme afwisseling aan vormen en materiaalgebruik kent.

In de Zoomerij Dieren is tot en met 30 april 2024 een expositie te zien van een van de twee kunstenaars, Arjen Vonk. Arjen Vonk is in juni 2018 afgestudeerd in de richting Beeldhouwen aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk, België. Daarnaast heeft hij zich ontwikkeld als veelzijdig schilder, fotograaf en digitaal kunstenaar. Het bijeen brengen van verschillende materialen en technieken is onderdeel van zijn beeldtaal, waarbij intuïtie, spiritualiteit en natuur een belangrijke rol spelen.

Aanmelden

De workshop is zaterdag 13 april van 10.30 tot 13.00 uur bij de Zoomerij Dieren. Kosten voor deelname aan de workshop, inclusief materiaal en koffie en thee, zijn €35,-. Je kunt je aanmelden voor de workshop door een mail te sturen naar [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen