Zomer in Gelderland komt naar Dieren-West

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – Donderdag 8 Augustus staat Dieren West in het teken van verbinding met elkaar. Omroep Gelderland komt dan met Zomer in Gelderland. de hele dag live met radio vanuit de wijk. En aan het eind van de dag is er zelfs een live televisie-uitzending op de parkeerplaats bij de Ontmoetingskerk aan de Admiraal Helfrichlaan.

Op 10 mei aanstaande is er een buurtavond voor helpers, sponsoren en iedereen die mee wil doen.

Door een initiatief via Ik buurt mee!, het platform voor inwonersinitiatieven, is er een leuk bedrag ingezameld. Hiermee kan de buurt extra versierd worden, zijn er vier leuke (straat)artiesten uitgenodigd en is ook aan een klein presentje voor de helpers gedacht.

Dierenaren gezocht

Er wordt nog gezocht naar enkele Dierenaren met een bijzondere hobby, verzameling of verhaal die graag een bezoekje van de cameraploeg van omroep Gelderland wil hebben voor een kort filmpje. Ook is het nog mogelijk om je aan te melden voor het team, dat tijdens dit evenement, gaat strijden om de titel ‘Het mooiste plekje van Gelderland’.

Stichting het Werkt!!

Een van de opdrachten tijdens dit leuke evenement is het maken van een decor. Hiervoor kan de organisatie rekenen op de helpende hand van Stichting Het Werk(t)!! Het begeleidt (jong) volwassenen die wat verder van de arbeidsmarkt staan en/ of hulpbehoevend zijn.

Informatieavond

Vrijdag 10 Mei van 19:30 – 21:30 uur is er een avond georganiseerd om meer informatie te delen, met de helpers, sponsors, en ondersteuners. Ook is er uitleg over het goede doel dat uitgekozen is voor het bedrag dat gewonnen kan worden op 8 augustus. Dit vindt plaats op het grasveldje van de Willem Landreelaan, bij de bankjes die vorig jaar geplaatst zijn met een Ik buurt mee! initiatief voor het wekelijks goed bezochte koffie uurtje met de buren.

Om bij deze avond aan te sluiten graag aanmelden via [email protected]. Voor vragen en suggesties kan er ook gebeld worden met Brenda Lentink, 06-10531109.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen