De Paperclip en Fitland werken samen aan een gezond lichaam

opening Sportcourt '22
opening Sportcourt '22
Foto: rheden.nieuws.nl

VELP – Ontmoetingscentrum De Paperclip en Sportschool Fitland hebben besloten om als buren aan de Eiberstraat samen te werken aan gezondheid en fitheid van mensen. De samenwerking begint op woensdag 8 mei met acht woensdagavonden op een circuit op het Biljoen Court, achter beide locaties.

In nauw overleg met de gemeente is enige tijd geleden een poort tussen De Paperclip en het Biljoen Court gerealiseerd, met de bedoeling om in het voorjaar bewegingscursussen te geven. De kennis en ervaring van de professionals van Fitland in combinatie een van de drie basisdoelstellingen van De Paperclip – Ontmoeting, Ontspanning en Ontwikkeling – leidt tot een optimale samenwerking.

Deze circuittraining, die mensen van ongeveer 55 tot 65 jaar fitter maakt, op acht opeenvolgende woensdagavonden vanaf 19.00 uur is de eerste in een reeks samenwerkingen van de partners op het gebied van fysieke gezondheid. De cursus is bedoeld als start van een langdurige samenwerking, waarin steeds nieuwe activiteiten en cursussen worden georganiseerd. Ontvangst en ‘afterparty’ in De Paperclip en sporten op het niveau dat de deelnemers allen aankunnen op het Biljoen Court. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar Fitland.

Inschrijven voor deelname aan deze activiteit, kan op de website van De Paperclip.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen