Muziekliefhebbers genoten van een spetterend concert van de Gelreband

DIEREN – In het sfeervolle zalencentrum Theothorne te Dieren, genoten muziekliefhebbers op zaterdagavond 13 april van een spetterend concert van de Gelreband. De zaal, gelegen aan het Callunaplein, zat vol met enthousiaste toeschouwers die kwamen genieten van een veelzijdig muzikaal programma.

Onder de bezielende leiding van dirigent Ewout Dercksen, bracht de Gelreband een indrukwekkende selectie van muziekstukken ten gehore. Het repertoire varieerde van tijdloze klassiekers van Earth, Wind & Fire, ABBA, en Queen tot hedendaagse muziek, waaronder het nummer “LADALA” van Claude. Speciale gast van de avond was zangeres Esther Elsner, met Dierense wortels en tegenwoordig woonachtig in Duitsland. Haar verbluffende vocalen brachten de stukken op een hoger niveau en maakten de avond extra bijzonder.

Voorheen bekend als een traditionele drum- en showfanfare, heeft de Gelreband zich ontwikkeld tot een dynamisch poporkest dat zowel jong als oud weet te boeien met zijn optredens. Het concert startte om 20.00 uur, met een toegangsprijs van € 5,00. Deze avond trok ongeveer 70 bezoekers, die ongetwijfeld genoten hebben van een memorabele muzikale ervaring.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen