Expositie kleurrijke olieverfschilderijen Jolande Kreeftmeijer-Horstman

Foto: Jolande Kreeftmeijer-Horstman

VELP – Jolande was als kind altijd in de natuur te vinden. Daar ontstond haar interesse voor al wat groeit en bloeit. Na eerst als natuurgids van het IVN en later 27 jaar gids in Burgers Zoo te hebben rondgeleid, werd Afrika bezoeken haar liefste wens, die in 2003 uitkwam.

Toen is ze begonnen met het schilderen van Afrikaanse dieren in hun natuurlijk omgeving en later landschappen van Toscane Italië.

Voor haar zijn impressie en kleur de inspiratie en bron van vreugde om te schilderen. Niet realistisch, maar met een meer impressionistisch blik op landschappen en bloemen. Dat heeft geleid tot deze kleurrijke samenstelling. Kom kijken en genieten van al het moois wat zij in haar hobby wil laten zien.

De expositie is van 3 t/m 28 juni 2024 te bezoeken in Ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp tijdens de reguliere openingstijden. Zie Paperclipvelp.nl

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen