Dream Team Zomer in Gelderland Dieren-West gevormd

01 jun , 15:24 Nieuws
zomer in gelderland dieren west omroep gelderland
DIEREN-WEST - Op vrijdag 10 mei van 19:30 tot 21:30 uur was er een informatieavond georganiseerd. Hier werd meer informatie gedeeld met mogelijke helpers, sponsors en ondersteuners. Ook over het goede doel dat gekozen is voor het bedrag dat gewonnen kan worden op 8 augustus tijdens Zomer in Gelderland - Dieren-West.

Het Dream Team van Dieren-West is compleet!

Dankzij het enthousiasme en de inzet van de buurt kan de organisatie met trots melden dat het Dream Team van Dieren-West compleet is. Dit team, vol positieve en gedreven buurtgenoten, zal op 8 augustus strijden voor de titel 'Het mooiste plekje van Gelderland'. Omroep Gelderland zal de wijk bezoeken met het live radio- en televisieprogramma 'Zomer in Gelderland'.
"Samen met vele buurtgenoten die zich hebben aangemeld als hulpkracht, belooft het een onvergetelijke dag te worden die nog lang zal heugen. Deze dag staat in het teken van meer verbinding, welzijn en compassie binnen de wijk."
Aldus de organisatie.

Tweede Bijeenkomst op 21 Juni

"We willen jullie graag uitnodigen voor een tweede bijeenkomst op 21 juni. Heb je te gekke ideeën, wil je een leuke act uitvoeren, een bewoner van Beverode begeleiden, of een andere taak op je nemen? We zijn op zoek naar hulpkrachten, sponsoren, ondernemers en sociale tijgers. Ook als je niet in Dieren-West woont, ben je van harte welkom. We doen dit samen, waar je ook vandaan komt!"
"Laat van je horen en help mee om van deze dag een groot succes te maken!"
Om bij deze avond aan te sluiten graag aanmelden via [email protected] . Voor vragen en suggesties kan er ook gebeld worden met Brenda Lentink, 06-10531109.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.