Team PA uit Rheden haalt 18.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding

Foto: Team PA Rheden

RHEDEN / BOURG D’OISANS – Team PA uit Rheden heeft afgelopen week opnieuw een sportieve prestatie geleverd tijdens de 17e editie van Alpe d’HuZes.

Met 10 sporters 28 keer de Alpe d’Huez beklommen

Een delegatie van 10 sporters was afgereisd naar Frankrijk om al lopend en/of fietsend zo vaak mogelijk de 21 bochten van de Alpe d’Huez te bedwingen en daarmee zoveel mogelijk geld op te halen ten behoeve van onderzoek, bestrijding, behandeling en begeleiding bij kanker.

€18.000

Met in totaal 28 beklimmingen door Team PA-leden is ruim 18.000 euro opgehaald en daarmee is een mooie bijdrage geleverd aan de voorlopige eindbedrag van ruim 18 miljoen euro. Veel dank gaat uit naar alle sponsoren, donateurs en iedereen die de Team PA acties in de achterliggende maanden tot een succes hebben gemaakt.

Nieuwe editie Alpe d’Huez 2025

Op donderdag 5 juni 2025 zal de volgende editie van Alpe d’HuZes plaatsvinden, waaraan Team PA opnieuw zal gaan deelnemen en is op de voet te volgen via verschillende social-media kanalen. Belangstellenden die deelname aan dit unieke evenement willen ervaren, kunnen zich richten tot teamcaptain Martin de Vries, via [email protected].

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen