Breek de Week in de Zoomerij Velp met Dierentehuis Arnhem en omstreken

Foto: Dierentehuis Arnhem en omstreken

VELP – Op woensdag 19 juni geeft Dierentehuis Arnhem en omstreken in de Zoomerij Velp een presentatie over het asiel en de dierenambulance. Na afloop van de presentatie kan er een kijkje worden genomen in de dierenambulance.

Het Dierentehuis Arnhem en omstreken werkt voor de gemeenten Arnhem, Doesburg, Duiven, Lingewaard, Overbetuwe, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar. Zij hebben zowel een asiel als een dierenambulance. De dieren die in het asiel terecht komen, hebben een geschiedenis. Zij zijn zwervend aangetroffen of er is afstand van hen gedaan. De dieren krijgen een nieuw veilig thuis, waar zij zich helemaal welkom voelen. Zowel het asiel als de ambulance draaien voor een groot deel op vrijwilligers.

Breek de Week
Iedere derde woensdagochtend van de maand is er in de Zoomerij een gezellige bijeenkomst met een thema. De inhoud varieert van actuele onderwerpen tot verrukkelijke recepten en van creatieve workshops tot inspirerende lezingen.

De activiteit vindt plaats van 10.30 tot 12.00 uur en is gratis toegankelijk, evenals koffie en thee. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.dezoomerij.nl/agenda. Het adres van de Zoomerij Velp is Den Heuvel 32, 6881 VE Velp.

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen