27 juni Repair Café Dieren

21 jun , 15:27 Nieuws
repair cafe rheden 2023 1
DIEREN - Donderdagavond 27 juni is het Repair Café Dieren weer te bezoeken in MFC De Oase aan het Ericaplein.
Repair Café Dieren is een gratis toegankelijke bijeenkomst die draait om (samen) repareren. Er is gereedschap en materiaal aanwezig om alle mogelijke reparaties uit te voeren op kleding, kleine meubels, elektrische apparaten, fietsen, speelgoed, Rollators en nog veel meer.
Wat kun je niet meenemen naar het Repair Café?
Spullen die te groot of te zwaar zijn en die je niet onder je arm kunt meenemen.
Wat zijn de kosten?
Het Repair Café Dieren is gratis! Wel wordt een vrijwillige bijdrage op prijs gesteld. Als er nieuwe onderdelen nodig zijn, bestelt en betaalt u die zelf. Dit in overleg met de reparateurs.
Bezoekers nemen van thuis kapotte spullen mee. In het Repair Café gaan ze samen met de deskundigen aan de slag. Zo valt er altijd wel wat te leren. Wie niets heeft om te repareren, neemt een kop koffie of thee aan de bar (zelf betalen aub).

Informatie

  • Wanneer: Donderdag 27 juni 19.00 tot 21.00 uur
  • Waar: De Oase, Ericaplein 1, Dieren
  • Contact: [email protected]
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.