Repair Café Dieren zaterdag 13 juli

Foto: rheden.nieuws.nl

DIEREN – Zaterdag 13 juli 2024 van 14.00 tot 16.00 uur is Repair Café Dieren weer in de Oase.

Wat doet het Repair Café?

In het Repair Café repareren ze spullen die u anders weg zou gooien. Daarmee zorgen ze dat de afvalberg minder snel groeit, zijn ze duurzaam bezig en besparen ze ook geld.

Hoe werkt het?

Wanneer u met iets langskomt, zult u meestal moeten wachten tot u aan de beurt bent. In de tussentijd kunt u zich laten inschrijven en vertellen wat er kapot is.

Er zijn vrijwilligers aanwezig die deskundig zijn in elektronica, kleding en textiel, fietsen en veel andere zaken. Samen met de reparateurs kijkt u wat er aan te doen is. Het kan zijn dat er nieuwe onderdelen nodig zijn. In dat geval geeft de reparateur advies wat en waar u dat kunt kopen, kunt u het aanschaffen en kan het onderdeel het volgende Repair Café gemonteerd worden. Zijn er geen nieuwe onderdelen nodig, dan kan de reparatie vaak al op dezelfde middag of avond uitgevoerd worden.

Wat kost het?

Reparaties zijn gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. Daarmee kunnen ze bijvoorbeeld de huisvesting betalen en nieuwe gereedschappen aanschaffen.

Wat niet?

Ze repareren geen spullen die zo groot zijn dat je ze niet onder de arm kunt meenemen. Informatie: [email protected]

Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbriefAdverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen