3-daagse kunstexpositie bij hotel Avegoor voor stichting Kiwanis  

30 mei 2023, 10:15 Nieuws
infomiddag
ELLECOM - Woensdag 31 mei en donderdag 1 juni 2023 van 15:00 tot 19:00 uur vindt er een kunstexpositie plaats bij hotel Avegoor voor het goede doel.
Op vrijdag 3 juni van 15:00 tot 19:00 uur zal er een kunstveiling met aansluitend een netwerkborrel plaatsvinden. Het evenement wordt georganiseerd voor stichting Kiwanis, zij zijn een wereldwijde organisatie met als hoofddoel: kinderen helpen in de meest brede zin. De locatie in Arnhem richt zich op meerdere projecten waarvan een het poppenproject is. Tijdens de expositie zal er abstracte kunst van kunstenaar Pieter Vermeulen worden geëxposeerd.

De abstracte kunstexpositie

Woensdag 31 mei
wordt de kunstexpositie om 15:00 geopend waarna om 16:00 uur een officiële opening volgt. Tijdens de woensdagmiddag zal er ook een activiteit zijn voor kinderen. Hierbij worden ze zelf even een kunstenaar. De bezoekers kunnen onder het genot van een drankje genieten van de kunst.
Donderdag 1 juni
wordt de kunstexpositie wederom om 15:00 uur geopend. Deze middag zal de kunstenaar zelf aanwezig zijn. Dit geeft een unieke kans om hem zelf te spreken en vragen te stellen over zijn kunst.
De kunstexpositie wordt afgesloten op vrijdag 2 juni
door middel van een veiling met aansluitend een zakelijke netwerkborrel. De expositie vindt plaats in Fletcher Hotel Avegoor in Ellecom. Een unieke locatie om een keer gezien te hebben.

Het evenement is alle dagen gratis te bezoeken.

Stichting Kiwanis
De kunstexpositie wordt georganiseerd in samenwerking met stichting Kiwanis, locatie Arnhem. Kiwanis is een stichting die wereldwijd kinderen helpen. Hun slogan luidt:‘’Serving the children of the world’’. Kiwanis Arnhem ondersteunt meerdere goede doelen. De opbrengsten van dit evenement gaan specifiek naar het poppenproject.
Wat is het poppenproject?Kiwanis zorgt voor de materialen om poppen van te maken. De materialen van de poppen worden vervolgens weggebracht naar het dorp ‘SIZA’ waarbij zij er poppen van maken. Deze poppen worden weer opgehaald door Kiwanis en worden geschonken aan onder andere het Rijnstate ziekenhuis voor kinderen die een operatie ondergaan of kinderen die therapeutisch behandeld worden.
Meer informatie over het evenement inclusief het programma per dag is te vinden op de website van Kiwanis: kiwanis.arnhem.nl.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.