Inschrijven voor Fietstoertocht de Vael Ouwe kan nog steeds!

29 mei 2023, 8:01 Nieuws
vael ouwe 2022 1
DIEREN - Zaterdag 3 juni a.s. zal alweer de 46eVael Ouwe Toertocht van start gaan. Deze klassieker die verreden wordt over de Veluwe en directe omgeving behoort tot een van de mooiste toertochten van Nederland. Het geaccidenteerd terrein van de Veluwe biedt alles wat de ervaren toerfietser zoekt.
Klimmetjes met onbetwist als hoogtepunt de Posbank (110 m), bossen, heidevelden en alles wat de natuur te bieden heeft. Maar ook voor de recreatieve fietser is dit het terrein waar het genieten is van de natuurlijke charme in een afwisselend landschap.
Via voorinschrijving www.vaelouwe.nl/inschrijven kun je tot 3 juni a.s. aanmelden voor 60, 90, 120 of 160 kilometer. Daginschrijving op zaterdag 3 juni is alleen mogelijk voor 60 en 90 kilometer. Onderweg wordt de fietser getrakteerd op een hapje en drankje. Maar ook kun je rekenen op pechhulp service mocht er iets misgaan met je fiets.
Start en finish zijn op de parkeerplaats van voetbalvereniging de Dierensche Boys adres Admiraal Helfrichlaan 95 te Dieren. Na afloop kunnen de deelnemers genieten van een wielerfeest met livemuziek en een barbecue.
Wacht niet langer en schrijf je vóór 3 juni a.s. in via www.vaelouwe.nl/inschrijven .
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.