FOTO’s: Bevrijdingsdag Ellecom uitbundig gevierd!

ELLECOM – Wij prijzen ons gelukkig dat we in vrijheid mogen bewegen, dat is niet voor iedereen weggelegd, dat was het achterliggende thema van de activiteiten die in het kader van Bevrijdingsdag 2015 georganiseerd werden door de Oranjevereniging van Ellecom.

Vanaf 19:00 uur werden sportievelingen uitgedaagd met een aantal activiteiten zoals: wandelen, hardlopen, mountainbiken en wielrennen. Ook voor de basisschooljeugd van de Anne Frank School was er een leuke hardlooproute uitgezet in het dorp.

Wel Dwars, Niet Lazy
Aan alle deelnemers werd een kleine bijdrage gevraagd, hiermee steunen zij de deelnemer Gaike Gerritsen in het kader van “Wel Dwars, Niet Lazy”. Om 19.00 uur startten de wandelaars en hardlopers.

Rond 19.30 uur startten de 9 kinderen van de Anne Frank School aan de Selsweg om een rondje te lopen om zo weer via de Binnenweg bij de finish te eindigen samen met Gaike Gerritsen die zelf mee fietste op zijn handbike. Zij kregen allen bij aankomst wat te drinken en mochten wat te snoepen uitkiezen bij de kraam van Bakkerij Bertus Samberg.

Rond 19.45 kwam de groep lopers binnen, gevolgd rond 20.00 uur door de hardlopers. Nadat iedereen even was bij gekomen en wat had gedronken, werden zij hartelijk bedankt door de voorzitter van de Oranjevereniging voor hun inzet.

Weer €200,– voor Gaike & Jefke
De voorzitter maakte vervolgens bekend wat de opbrengst op deze avond was geworden, namelijk maar liefste €150,–. Om er een mooi rond getal van te maken schonk de Oranjevereniging ook nog eens €50,–. De € 200,00 werd aan Gaike overhandigd. Zodat Gaike en Jefke Gerritsen 19 juni deel kunnen nemen aan de Handbike Battle in Oostenrijk met hun racefietsen.

Kijk voor eerdere publicaties en meer informatie op:

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Dorpsplein 5-5-15   003

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen