Ondernemersbijeenkomst met zeer bijzondere gast

DIEREN – 80 aanmeldingen kwamen er binnen op uitnodiging van ondernemersvereniging DELS om deel te nemen aan een bijzondere bijeenkomst in de Spelerij in Dieren.  

“Ondernemen is vallen en opstaan, maar vooral doorgaan, doorzetten en bedenken hoe je het aan zal pakken.” Aldus Jaap Bressers, gastspreker van deze avond.
nweh0yn8kjbh69w64mgpz23r9
In het  knusse theater van de Spelerij te Dieren kregen ondernemers uit Dieren, Ellecom, Spankeren, De Steeg en Laag Soeren, deze boodschap mee tijdens een humoristische, emotionele en inspirerende lezing van Jaap Bressers.
Jaap vertelde in zijn toespraak over zijn eigen leven, het ondernemerschap en de doelen in zijn leven, die hij bij moest stellen, toen bij een duikincident  zijn nek brak en verder moest leven met een dwarslaesie.
x3tbyyjfd3n17l6385ck26lla
Deze gebeurtenis zelf en de gevolgen daarvan weet hij op een inspirerende wijze te brengen en heeft hij omgezet tot positieve blik naar het ondernemerschap met veel momenten van vallen en opstaan, maar nog meer mogelijkheden en opportunity’s.
Voor alle aanwezigen een leerzame, emotionele en inspirerende avond waarover na de voorstelling nog veel gesproken werd door de aanwezige ondernemers, onder het genot van een drankje en een hapje.
Op de hoogte blijven van ons laatste nieuws via Facebook? Druk op de “Vind ik leuk”-button. Liever via Twitter? Druk op de “Follow”-button. Klik HIER wanneer u zich wilt aanmelden voor de nieuwsbrief.
bhybhkii5tr8eqxasfftnu6bk
rbcsvzg6sulf7vlp3bgx7zszf
X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Cookieinstellingen