Zo komt u op het ICCCR terrein in De Steeg

Foto: rheden.nieuws.nl, Gerd Jan Dorland

DE STEEG – Om bij het ICCCR2016 evenement te komen volgt u de gele borden ICCCR2016. U arriveert aan de Middachterallee, waar uw toegangstickets zullen worden gecontroleerd.

De campingtickets worden op dit punt gescand, waarna houders van een dergelijk ticket worden doorverwezen naar de camping. De overige bezoekers worden doorverwezen naar de parkeerplaats.

Na het parkeren en/of opzetten van de tent begeeft u zich te voet naar de tent naast de kassa’s van het festivalterrein. In deze tent worden uw eventticket en eventuele extra tickets gescand. Daarna krijgt u polsbandjes, een parkeersticker voor op de auto en een goodiebag.

De polsbandjes geven toegang tot het evenemententerrein. Let op, laat ook hier uw eventuele kampeerticket zien, want kampeerders ontvangen een afwijkende kleur polsbandje dat ook toegang geeft tot de camping!

Nog geen Dag- of Eventticket? U zult op de Middachterallee worden verwezen naar een parkeerplaats. Vervolgens kunt u aan de kassa de gewenste tickets kopen. U krijgt dan direct uw polsbandje en eventuele andere bescheiden. Kopers van een eventticket kunnen op vertoon van hun ticket een goodiebag afhalen in de tent.

Lees meer over ICCCR2016

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen