De Sportverkiezing 2016 komt er weer aan

Foto: sporbedrijfRheden

GEMEENTE RHEDEN – De Sportverkiezingen Rheden 2016 komen er aan! De gemeente Rheden gaat, net als voorgaande jaren, samen met Sportbedrijf Rheden op zoek naar bijzondere sporters. Ken jij sporter(s) die een unieke prestatie hebben geleverd, een inspirerend sportverhaal met zich meedragen of een onnavolgbare ontwikkeling hebben doorgemaakt? Draag diegene dan snel voor!

Op maandag 9 januari 2017 worden de genomineerden en winnaars van 2016 gehuldigd.

Voordragen Sporthelden

Het is vanaf nu mogelijk om sporters, teams, coaches en scheidsrechters voor te dragen. De categorieën waarvoor sporters kunnen worden aangemeld zijn:

  • Sporter of sportteam van het jaar
  • Sporttalent(en) van het jaar
  • Aangepast sporter of sportteam van het jaar

Voordragen kan t/m 1 december 2016 door het voordrachtformulier in te vullen en te mailen naar: [email protected]. Beschrijf in het voordrachtformulier duidelijk waarom je vindt dat de betreffende sporter het verdient om in aanmerking te komen voor één van de sportprijzen.

Het voordachtformulier kun je downloaden op www.sportbedrijfrheden.nl/sportverkiezing-rheden-2016/. Wie is jouw sportheld?

Publieksprijs

Alle voorgedragen sporters komen ook in aanmerking voor de Publieksprijs, waarbij ‘het publiek’ de winnaar kiest. Binnenkort komen op http//:rheden.nieuws.nl alle verhalen van de voorgedragen sporters te staan en kunt u stemmen in de poll.

Je kan via deze website, vóór 31 december, je stem uitbrengen op jouw favoriete sporter. De sporter met de meeste stemmen wint de Publieksprijs!

Het laatste nieuws over de Sportverkiezing is te vinden op www.facebook.com/sportbedrijfrheden.

Eerdere publicaties sportverkiezingen:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen