D66 campagne van start op kasteel Middachten

Foto: D66 Rheden Rozendaal

DE STEEG – De start van de D66 Rheden/Rozendaal campagne voor de Tweede Kamer verkiezingen begon zaterdag 4 februari bij kasteel Middachten. Hierbij was Tweede Kamerlid Salima Belhaj aanwezig en D66 leden uit gemeente Rheden en buurgemeenten.

Salima Belhaj sprak over infrastructuur in Nederland en de kansen die vervoer op water biedt als alternatief voor het overbelaste spoor. Daarna hield ze een inspirerend en zeer betrokken verhaal over het belang van de komende verkiezingen, en hoe het haar als volledig geïntegreerde Marokkaanse moslima, diep raakt hoe te velen in onze internationale maatschappij op dit moment ongenuanceerd reageren.

Voorzitter Paul Jans stond even stil bij een aantal mooie en typische D66 resultaten die het afgelopen jaar in Rheden zijn bereikt. Een van de vele voorbeelden is de Rhedense participatie aanpak.

Samen met terreineigenaren, ondernemers en burgers hebben ze een Masterplan opgesteld voor Recreatie en Toerisme, dat door alle betrokkenen wordt gedragen. En dat plan is nu ook vol in uitvoering.

Kortom, een mooie kick-off op een fantastische locatie, aldus D66 Rheden/Rozendaal.

Lees ook:

De verkiezingen voor de Tweede Kamer zijn op woensdag 15 maart 2017

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen