Banketbakkerij Samberg niet weg te denken in Ellecom

ELLECOM – Banketbakkerij Samberg hield afgelopen woensdag 8 maart voor al haar klanten en leveranciers en bekenden een receptie ter gelegenheid van haar 30-jarige bestaan van hun winkel aan de Friedhof 1 in Ellecom.

Alles is er te koop!

Bakkerij Samberg, van Bertus en Bertha verkoopt niet alleen banket en brood en levensmiddelen, het heeft in de loop der jaren vele taken over genomen van winkels die de deuren gesloten hebben. Zo is er een zuivelservive, catering, postagentschap, boodschappendienst een VVV servicepost. Daarnaast verkoopt men ook planten, boeken, delfts-blauw aardewerk en op bestelling is er nog veel meer mogelijk, de klant is er Koning.

Bertus en Bertha Samberg kwamen 30 jaar geleden vanuit Winterswijk naar Ellecom en namen de bakkerij over van Ruesink. Er was toen ook nog een groenteboer en een SRV-Wagen maar die al snel verdwenen, waardoor Bertus zijn winkel verder uit kon breiden met zuivel en groente. Vlees wordt, op bestelling, ook verkocht via de bezorgdienst.

Op de pof

Door het wegvallen van de SRV-Wagen bood Samberg een boodschappenbezorgdienst aan, sommige klanten hebben nu nóg steeds een ouderwets boodschappenboekje waarin alles word opgeschreven en periodiek word afgerekend. Bertha heeft de leiding in de winkel, en Bertus bakt en bezorgt dagelijks het brood aan instellingen en horeca, en heeft daarnaast een cateringservice.

Banketbakkerij Samberg Ellecom

Te huur!

Naast de winkel is er een groot magazijn in Spankeren waar huurbare zaken zijn opgeslagen, zoals stoelen, banken, tafels, koelers, servies, barbecues, partytenten, je kan het zo gek niet denken, noem het maar op. Natuurlijk ontbreekt ook een cateringwagen niet.

Daarnaast heeft Bertus ook nog “tijd” voor andere activiteiten die in het dorp worden gehouden, en is voorzitter van Muziekvereniging Excelsior. Kortom, je komt niet om Samberg heen, wordt er wat georganiseerd, dan is hij van de partij.

De receptie begon om 16.00 uur en werd direct al zéér druk bezocht, natuurlijk was iedereen uit het verenigingsleven ook aanwezig, zo gaf een koor een optreden en liet de Muziekvereniging Excelsior van zich horen.

Het was een geweldige dag voor de Bertus en Bertha en hun kinderen met aanhang, zij genoten van de aandacht.

Klik op de bovenste foto voor meer foto’s.

Reacties

X

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden