Aanbod cursussen en activiteiten 2024 ontmoetingscentrum De Paperclip

16 dec 2023, 14:53 Nieuws
image002
VELP - Veel mensen hebben in het afgelopen najaar de weg weten te vinden naar ontmoetingscentrum De Paperclip in Velp. De deelname aan de cursussen en activiteiten was hoog. Vanaf half januari begin nen de cursussen van het nieuwe voorjaarsprogramma.
De organisatie van De Paperclip heeft er voor gezorgd dat diverse cursussen en activiteiten wederom aangeboden worden. Er is ook weer een interessant nieuw aanbod zoals een workshop: “ Aan de slag met AI ”. Onder deskundige leiding kunt u op deze avond zelf kennis maken met diverse toepassingen van Kunstmatige Intelligentie.

De activiteiten starten al vroeg in het jaar 2024.

Op dinsdag 2 januari is er om 12.00 uur weer de maandelijkse ontmoetingslunch.
Donderdag 4 januari gaan ze weer gezellig samen zingen met mensen met en zonder geheugenproblemen. Ze beginnen om 13.30 uur en eindigen om 15.30 uur . Voor beide activiteiten hoeft u zich niet op te geven, u kunt zo binnenlopen .
De informatie over alle cursussen en activiteiten staan op de website www.paperclipvelp.nl . Hier kunt u zich inschrijven voor een cursus of activiteit. Dit is mogelijk vanaf 22 december 2023 . Hierbij geldt steeds: wie het eerst komt, het eerst maalt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.