Automobilist haalt hakbijl tevoorschijn na ongeval op Harderwijkerweg bij Laag-Soeren

21 sep , 00:36 Nieuws
automobilist haalt hakbijl tevoorschijn na ongeval op harderwijkerweg bij laag soeren1 persbureau heitink
LAAG-SOEREN – Een verkeersongeval op de Harderwijkerweg bij Laag-Soeren nam vrijdagavond een onverwachte en verontrustende wending. Rond 21:45 uur belandde een automobilist, die volgens getuigen al slingerend reed, met zijn voertuig in de bosjes langs de weg richting Dieren. Toen hij er niet in slaagde zijn auto eruit te krijgen, werd de politie ingeschakeld.
De politie kwam met spoed ter plaatse en onderzocht de man ter plekke. Wat aanvankelijk leek op een regulier ongeval, nam echter een dramatische wending toen de bestuurder onverwachts een hakbijl uit zijn auto haalde. De agenten reageerden direct door hun taser te trekken en gaven de man meerdere waarschuwingen om de bijl neer te leggen.
Hoewel de man de bijl aanvankelijk neerlegde, pakte hij deze kort daarna opnieuw op, waarop een agent hem naar de grond wist te brengen. Bij de poging om hem in de politieauto te plaatsen, verzette hij zich opnieuw. Meerdere agenten moesten de man uiteindelijk onder controle brengen, waarna hij met spoed werd overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem.
Of de automobilist onder invloed was van alcohol of drugs is nog niet bekend; dit wordt nader onderzocht.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.