Bertolf presenteert nieuw album Bluefinger in Middachten

20 jul , 14:53 Nieuws
bertolf bluefinge bullet ray van olphen
ELLECOM/DE STEEG –Bertolfs liefde voor muziek begon met bluegrass, beïnvloed door zijn vader die niets anders draaide. Onlangs maakte Bertolf een grote droom waar: hij vloog naar Nashville om een album op te nemen met zijn grote helden: Jerry Douglas, Stuart Duncan en Mark Schatz. Op zondag 28 juli presenteert Bertolf zijn nieuwe album, getiteld Bluefinger, in de tuin van Kasteel Middachten.
In het theaterprogramma, dat ook Bluefinger heet, brengt hij nieuw werk en de beste nummers en hits van eerdere platen, in volledig akoestische bluegrass-versies. Zijn band bestaat uit de top van de Nederlandse bluegrass-scene. Verder vertelt Bertolf over de geschiedenis van bluegrass en speelt hij een aantal parels uit de bluegrass muziek. De voorstelling is geregisseerd door cabaretier en theatermaker Diederik van Vleuten.
“Geen andere Nederlandse singer-songwriter klinkt zoals hij: zo verzorgd, warmbloedig, achteloos, ‘retro’ en eigentijds tegelijk, zo mooi gezongen bovendien.” (de Volkskrant)

Tickets en meer informatie

Het concert van Bertolf is zondag 28 juli om 11.30 uur in De Steeg, in de tuin van Kasteel Middachten. Kaarten zijn te koop via www.dezoomerij.nl/agenda. Tickets zijn in de voorverkoop € 15,- en aan de deur: € 17,50. Vrienden van Middachten betalen € 15,-. De tuin van Kasteel Middachten is een half uur voor aanvang van een voorstelling geopend.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.