Muziek, theater en humor in muzikale theatervoorstelling van Canti Vaganti

20 jul , 14:22 Nieuws
siempre en camino canti vaganti carlos pena
VELP/ROZENDAAL – Op woensdag 31 juli speelt het gezelschap Canti Vaganti de muzikale theatervoorstelling Altijd Onderweg in openluchttheater De Pinkenberg. Canti Vaganti maakt muziektheater waarin intiem theater, wereldmuziek en cabaret elkaar ontmoeten. Het gezelschap is opgericht door de Italiaan Bruno Gullo en de Nederlandse Kateleine van der Maas, beide woonachtig in Madrid.
Een Italiaanse minstreel heeft genoeg van het dwalende leven als artiest. Hij wil normaal zijn. Zijn innerlijke stem herinnert hem aan al het moois wat hij tot nu heeft meegemaakt en helpt hem inzien waar zijn echte passie ligt. Ga mee op muzikale reis door Italië, van zuid naar noord, en verder de wereld in, vol humor, vertellingen en prachtige liedjes.

Meer informatie en tickets

Altijd Onderweg van Canti Vaganti is woensdag 31 juli om 14.00 uur te zien in openluchttheater De Pinkenberg. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.depinkenberg.nl of in één de vestigingen van de Zoomerij. Tickets kosten €8,- in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Met een Jeugdland Vakantiepaspoort betaal je slechts €5,- voor een ticket.

Naast Canti Vaganti, zijn er nog 2 familievoorstellingen:

  • Woensdag 7 augustus – Circus Lorelly Aan het hoofd van Circus Lorelly staan de jonge ondernemers Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Na een tijd bij verschillende circussen te hebben meegewerkt vonden de twee mannen het tijd om zelf een voorstelling op poten te zetten.
  • Woensdag 14 augustus – Hebbes Woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen. Over dat je iets kwijt bent en niet weet waar je het hebt gelaten, je weet niet wat. En dat het leek alsof je iets beethad, maar dat het toch door je vingers is geglipt.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.