Byron Yue en Dina Hao met exclusief programma bestaande uit zelfgecomponeerde Chinese liederen in de Oude Jan

02 jan 2023, 18:00 Nieuws
byron yue en dina hao christian sanders
Christian Sanders
VELP - Op 14 januari 2024, om 15:30 zullen Byron Yue en Dina Hao, gevestigd in Wenen, het publiek betoveren met een exclusief programma bestaande uit zelfgecomponeerde Chinese liederen. Deze unieke ervaring vindt plaats in de intieme setting van de Oude Jan te Velp.
Ondanks dat de liederen in het Chinees worden gezongen, worden ze verrijkt met westerse invloeden uit de Duitse laat-romantieke stijl.
Byron Yue en Dina Hao, een gedreven jong stel met oorsprong in China, kruisten elkaars pad tijdens hun studie aan het Conservatorium van Wenen. Als duo treden ze regelmatig op, waarbij Byron Yue niet alleen zijn virtuositeit in klassieke muziek demonstreert,
maar ook zijn eigen composities ten gehore brengt, prachtig vertolkt door zijn zangpartner Dina Hao. Daarnaast brengt het duo werken van de hedendaagse Nederlandse componist Chris Fictoor ten gehore.
Na dit betoverende concert wordt niet alleen koffie geserveerd, maar krijgt het publiek ook de gelegenheid te genieten van heerlijke Chinese hapjes. Deze avond staat in het teken van het verbinden van twee verschillende culturen. Mis deze unieke en exotische
muzikale belevenis, waarin muzikale bruggen worden geslagen tussen Oost en West, niet.

Informatie

  • Concert Christian Sanders, Byron Yue en Dina Hao,
  • 14 januari 2024, om 15:30
  • Oude Jan, Kerkstraat 54, Velp
  • Entree €18, Vrienden Oude Jan €13, Jongeren/CJP/Gelrepas €8, kinderen gratis.
  • Kaartjes zijn beschikbaar via de Eventbrite link op: www.christiansanders.nl , of door te bellen naar +31 644314115.
chinese nederlandse liederavond1 christian sanders
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.