Kerstpakketten van DIANA en Stichting Strak Nu aanmelden!

16 okt , 20:59 Nieuws
aktie kersttas diana stichting strak
GEMEENTE RHEDEN/ROZENDAAL - Ook dit jaar worden er weer kerstpakketten uitgereikt aan mensen met een minimum inkomen binnen de gemeenten Rheden en Rozendaal. De kerken verenigd in DIANA (het Diaconale Netwerk Armoedebestrijding in de gemeenten Rheden en Rozendaal) organiseren deze actie samen met Stichting STRAK.
Via www.stichtingstrak.nl kunnen mensen zich aanmelden als ze denken in aanmerking te komen voor een kerstpakket. Op de site staat een aanmeldformulier. Alleen via dit formulier kunt u zich aanmelden.
In de dure maand december verzorgen DIANA en Stichting Strak een extraatje voor diegenen die van een minimuminkomen moeten leven. De organisatie en stichting merken dat steeds meer mensen dit extraatje heel goed kunnen gebruiken. De doelgroep van de Actie Kerstpakket wordt niet kleiner, dit mede doordat deze doelgroep zich nog onvoldoende kan aansluiten op o.a. de arbeidsmarkt.
Net als de laatste paar jaren worden de kerstartikelen centraal ingekocht en in mooie pakketten ingepakt. Het wordt dit jaar ook weer een mooi kerstpakket met nuttige en gezonde levensmiddelen en iets feestelijks voor de kerstdagen. Maar daarvoor is uw donatie onontbeerlijk! De organisatie hoopt dat u ons dit jaar (weer) wilt steunen. Door de grote prijsstijgingen zijn de boodschappen ook steeds duurder geworden. De waarde van een pakket is dit jaar ongeveer € 50,-.
Dus dit jaar vraagt de organisatie u net als de laatste jaren om een financiële bijdrage. U kunt één pakket of meerdere pakketten sponsoren. Of gewoon een bedrag overmaken. Overmaken op NL 82 ABNA 0503 2315 92 t.n.v. Stichting Strak.
Namens alle ontvangers hartelijk dank voor uw bijdrage! DIANA en Stichting STRAK.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.