Chansons van Katell in de kerk van Spankeren

21 jan 2023, 15:21 Nieuws
katell met bassist foto william rutten
SPANKEREN - De Frans-Nederlandse zangeres Katell treedt op zaterdag 28 januari 2023 op in de dorpskerk in Spankeren. Het concert wordt georganiseerd door RhederArt. Het is de eerste keer dat RhederArt op die plek een voorstelling houdt.
De Dierense vrijwilligersorganisatie moest noodgedwongen afscheid nemen van de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren.
Katell trad eerder met veel succes op bij RhederArt. Toen in de wijngaard van Hof te Dieren. De zangeres zingt vooral Franstalige chansons. Ze wordt begeleid door de Velpse pianist Ton Snijders.
RhederArt maakt dankbaar gebruik van de mogelijkheden die Stichting Dorpskerk Spankeren biedt. Die stichting stimuleert het gebruik van de kerkzaal voor allerlei niet-kerkelijke activiteiten.

Op de agenda

RhederArt wil tot de zomer in de dorpskerk van Spankeren vier cabaretvoorstellingen en drie concerten programmeren. De programmeur is druk doende met het contracteren van artiesten. Zeker is ook al de komst van cabaretière Dorine Wiersma naar Spankeren (11 februari). Het trio Los Hermanos Martinez y Morelo (flamenco/jazz) treedt op 19 maart op in de kerk. Singer-songwriter Leonie Meijer is voor april gecontracteerd (datum staat nog niet vast).

Einde voorstellingen in Theothorne

Tot begin 2020 waren de meeste voorstellingen en concerten van RhederArt in de schouwburgzaal van Theothorne in Dieren. Onderhandelingen met eigenaar Henk Reusink van Theothorne over voortzetting van de samenwerking liepen vast. Recent onderzoek van oud-gedeputeerde Marijke van Haaren leidde niet tot een oplossing.
Het concert van Katell in de dorpskerk (Petruskerk) in Spankeren op zaterdag 28 januari begint om 20.00 uur. Kaarten via rhederart.nl of aan de kassa.
Op de foto: Zangeres Katell foto William Rutten
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Volg en Like dan ook onze Facebookpagina , volg ons op Twitter of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of wekelijkse nieuwsbrief . Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.