Circus Lorelly 7 augustus 2024 in openluchttheater De Pinkenberg

25 jul , 12:55 Nieuws
zomervoorstelling circus lorelly in openluchttheater de pinkenberg 2022 08 10 1
VELP - Woensdagmiddag 7 augustus staat Circus Lorelly in openluchttheater De Pinkenberg. Aan het hoofd van het circus staan de jonge ondernemers Yoshi Berends en Lennart Schoppers. Van kinds af aan zijn de twee mannen gek van het circus en alles wat daarmee te maken heeft.
Dit jaar komen zij weer met een bonte stoet collega artiesten naar De Pinkenberg. De piste wordt opgebouwd en de rode gordijnen opgehangen. Je kunt een voorstelling verwachten met een hoop spannende momenten, unieke trucs en adembenemende kunsten. Uiteraard zijn Yoshi en Clown Frasco (Lennart) de leidraad in de voorstelling.

Zij zorgen voor de gulle lach bij groot en klein

Meer informatie en kaarten
Circus Lorelly is om 14.00 uur te zien in openluchttheater De Pinkenberg. De voorstelling is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.depinkenberg.nl of in één de vestigingen van de Zoomerij. Kaarten kosten €8,- in de voorverkoop en €10,- aan de deur. Met een Jeugdland Vakantiepaspoort betaal je slechts €5,- voor een ticket.
Laatste familievoorstelling in 2024
Op woensdag 14 augustus 2024 speelt Hebbes de laatste familievoorstelling van dit seizoen in openluchttheater De Pinkenberg. Hebbes is woordeloos, uniek en spectaculair bewegingstheater voor iedereen van 4 jaar en ouder.
Het nieuws van rheden.nieuws.nl gemakkelijk volgen? Like dan ook onze Facebookpagina, volg ons op X (Twitter) of LinkedIn en Instagram of krijg gratis onze dagelijkse of Wekelijkse nieuwsbrief
Adverteren op rheden.nieuws.nl bel dan: Dolf Verschuren voor de prijzen en mogelijkheden 06 – 4025 3846.